Laser Afstandsmeters: Leica Disto

(11 producten)

Bent u toe aan professionele laser afstandsmeter waarmee u uw meetklus nóg nauwkeuriger kunt uitvoeren? Dan bent u bij ons het juiste adres! Wij verkopen enkel de beste laser afstandsmeters die er in de markt te krijgen zijn. Met een afstandsmeter van Leica Disto verzekert u zich dan ook van de hoogste kwaliteit

Laser afstandsmeter - hoe werkt dat?

Afstanden meten wordt een stuk gemakkelijker met een kwalitatief goede laser afstandsmeter. Met behulp van een laserstraal wordt de afstand tussen twee punten gemeten. Het apparaat wordt bijvoorbeeld tegen een wand geplaatst en gericht op de muur ertegenover. Op het verlichte digitale display wordt de gemeten afstand weergegeven. Dankzij ISO certificering van Leica kun je vertrouwen op accurate meetresultaten.

Gebruik van de laser

De meeste afstandsmeters beschikken over een oppervlakte functie. Zo kun je precies bepalen hoeveel vierkante meter laminaat of stucwerk je nodig hebt. Met een afstandsmeter bepaal je ook hoe hoog de nok van het dak precies is, of hoeveel strekkende meter  hekwerk je moet plaatsen. De afstandsmeters werken op batterijen of accu en hoeven slechts zelden vervangen of opgeladen te worden.

De Disto lasers hebben een bereik van 40 tot wel 300m. Voor het meten van hoogtes kan de ladder worden thuisgelaten. Ook is het bereik van de rolmaat geen beperking meer. Zelf rekenen hoeft ook niet meer, de afstandsmeter berekent oppervlakken en inhouden voor je. Werken in het veld is geen enkel probleem door de spatwaterdichtheid. De meer geavanceerde laser afstandsmeters van Leica beschikken zelfs over een ingebouwde camera waarmee u buiten zonder problemenafstanden tot wel 300m overbrugt.

Astek levert alle Disto laser afstandsmeters uit voorraad. De verzending is gratis. Zoek je een kwalitatieve laser afstandsmeter en wil je alleen het beste wat de markt te bieden heeft dan vind je in Leica in juiste toestel.