Gasdetectoren

(2 producten)

Gasdetectoren zijn er in meerdere varianten. Het is belangrijk om uw keuze goed af te stemmen op het specifieke gebruik of de ruimte waarin de gasdetector moet worden ingezet. Neem voor advies over de juiste gasdetector dan ook contact met ons op.

Maandaanbieding. Tot 20% korting op Protimeter vochtmeters. klik hier...

Basismodellen gasdetectoren
De relatief eenvoudige gasdetectoren zorgen voor een alarm wanneer er een bepaald gas wordt gemeten zoals koolmonoxide, kooldioxide of andere brandbare gassen. In de meeste gevallen gaat het om een enkel niveau. Deze gasdetectoren zijn uitstekend geschikt om bijvoorbeeld de veiligheid in uw woning of kantoor te verhogen. De aanwezigheid van gas wordt immers niet altijd op tijd opgemerkt.

Uitgebreidere gasdetectoren met meerdere functies
Dan zijn er uiteraard ook de meer uitgebreide gasdetectoren. Deze kunnen geconcentreerde gassen detecteren op twee verschillende niveaus. Daarnaast zijn er modellen die alarm slaan bij het bespeuren van een gaslek op diverse ontvlambare gassen. Hierbij kunt u niet alleen denken aan natuurlijk gas, maar bijvoorbeeld ook aan propaan butaan gas en stadsgas. Uiteindelijk is het altijd belangrijk om voor de beste bescherming te kiezen, zodat aanwezige risico’s tot een minimum kunnen worden beperkt met de gasdetectoren.

Gasdetectoren van Extech
Bij Astek kunt u terecht voor de betrouwbare Extech gasdetectoren. Het merk Extech staat op de eerste plaats voor een hoge kwaliteit en optimale betrouwbaarheid, maar daarnaast biedt dit merk ook altijd een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De betaalbaarheid van deze producten is dan ook uitstekend. Binnen ons online assortiment kunt u diverse uitvoeringen van de Extech gasdetectoren vinden. Bij ieder product vindt u de nodige informatie met betrekking tot de werking en de functies. Zo wordt het ook makkelijker om de diverse beschikbare gasdetectoren met elkaar te vergelijken.

De gevaren van een gaslek
Vrijkomende gassen brengen altijd de nodige risico’s met zich mee, thuis en in ieder bedrijf. Wanneer een gaslek niet tijdig wordt opgemerkt, dan kan het in de praktijk al snel ernstig mis gaan. Dit kan voorkomen worden door gebruik te maken van betrouwbare gasdetectoren op slimme plaatsen. Zo wordt de gasdetector bijvoorbeeld vaak bij een hittebron geplaatst. Een gaslek kan ernstige gevolgen hebben. Voorkom dit door goede gasdetectoren aan te schaffen.

Betrouwbare gasdetectoren kopen bij Astek
U kunt in onze webwinkel diverse modellen gasdetectoren van Extech kopen tegen een aantrekkelijke prijs. U bestelt eenvoudig en wij zorgen ervoor dat u uw order op een zo kort mogelijke termijn in huis heeft. In de meeste gevallen betekent dit dat uw gasdetector(en) de volgende werkdag al worden geleverd. Heeft u gasdetectoren nodig, maar weet u niet goed welk model voor uw toepassing het meest geschikt is? Dan helpen wij u graag verder. Onze experts adviseren u graag. Voor meer informatie en advies over de gasdetectoren kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.