Puntlasers

(2 producten)

Zo worden leidingen eenvoudig loodrecht geplaatst met de puntlaser en kan het instrument ook worden ingezet om bijvoorbeeld een lamp precies in het midden boven een salontafel of eethoek te hangen. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden. Puntlasers worden zowel thuis als in de professionele sfeer veel gebruikt.

Zelf nivellerende puntlasers
Alle puntlasers binnen ons assortiment zijn zelf nivellerend wat betekent dat de puntlaser zichzelf waterpas zet wanneer deze scheef staat. Wanneer de hoek groter is dan 4 graden, dan wordt er niet geprojecteerd. Hierdoor kunt u geen fouten maken met de moderne puntlasers.

Maandaanbieding. Tot 20% korting op Protimeter vochtmeters. klik hier...

Puntlasers van het merk Leica
Met meer dan anderhalve eeuw ervaring is Leica Geosystems één van de beste leveranciers van interieurlasers wereldwijd. Dit is zeker te merken aan de puntlasers, welke van de hoogste kwaliteit zijn. U mag dan ook niet anders dan uitzonderlijke resultaten verwachten wanneer u gebruik maakt van een puntlaser van Leica. Astek kiest er dan ook voor om de webwinkel enkel te vullen met de puntlasers van Leica die de hoogste precisie garanderen. Dit betekent dat de Leica puntlasers bij ons uit voorraad te bestellen zijn.

Puntlaser voor uitzetten met vijf laserpunten
Bent u op zoek naar een klassiek instrument voor het uitzetten van loodlijnen of hoeken? Dan zijn de puntlasers met 5 laserpunten hiervoor goed geschikt. De punten staan in de juiste hoek in verhouding tot elkaar, waardoor het uitzetten een stuk efficiënter en makkelijker wordt. U kunt eens een kijkje nemen bij de Leica Lino P5 5-punts lasers.


Uitlijnen en uitzetten met de puntlaser
Een alles-in-1 oplossing kan voor u het juiste instrument zijn. Wilt u uitlijnen en uitzetten door slechts een enkel apparaat in te zetten? Dan kiest u het best voor een combinatie van een puntlaser en een lijnlaser. Deze beschikken over een goed zichtbaar dradenkruis. Wij kunnen u in dit geval de Leica Lino L2P5 punt-lijnlaser of de Leica Lino L2P5G aanraden.

Hoogwaardige puntlasers van Leica bestellen
Bij Astek bent u altijd welkom wanneer u interesse heeft in de producten van Leica, waaronder natuurlijk ook de puntlasers. U kunt de gewenste puntlasers direct online bestellen. Wilt u eerst meer weten over de varianten of kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het maken van een keuze uit het aanbod puntlasers? Neem dan gerust contact op.