Curvimeters

(3 producten)

Digitale curvimeters of kaartmeters zijn er voor het inmeten van uw plantekening en het bepalen van lengtes, afstanden, oppervlakten en zo mogelijk ook inhoud. Wilt u een betrouwbare curvimeter kopen met de garantie op ongekende precisie?

Curvimeters van Scale Master
Ons online assortiment bestaat uit curvimeters van het merk Scale Master. Deze hoogwaardige curvimeters worden op de markt gebracht door het bedrijf Calculated Industries.

Diverse varianten van de curvimeter
Binnen de productielijn van Calculated Industries zijn niet alleen curvimeters te vinden. De onderneming maakt ook andere meet- en startinstrumenten, bouw gerelateerde producten en eindeloos veel soorten rekenmachines. De curvimeter wordt op de markt gebracht onder merknaam Scale Master en hier zijn meerdere varianten van. Zo is er de Scale Master Pro, maar er is ook een uitgebreidere versie, zoals de Scale Master Pro XE met en zonder datakabel. Alle curvimeters zijn digitaal.

Een curvimeter is bedoeld voor het verkrijgen van volume, oppervlakte en lineaire take-offs van kaarten, tekeningen en blueprints. De curvimeter is uiterst nauwkeurig en zorgt voor snelle resultaten. In totaal zijn er tot maar liefst 92 voorgeprogrammeerde schalen beschikbaar en tot wel 10 schalen die handmatig kunnen worden aangepast De meest uitgebreide curvimeter is voorzien van 2 LCD schermen, een Lock-schakelaar en een compleet vernieuwd ergonomisch design. Uiteraard is deze curvimeter voorzien van een data output en een USB-kabel.

Meten in diverse eenheden
Met een goede curvimeter kunt u meten in de meest uiteenlopende eenheden. Zo kunt u meten in millimeter, meter en kilometer, maar bijvoorbeeld ook in decimale voet, voet-inches, decimale inch en werven. Uiteraard kan er ook worden gemeten in een vierkante of kubieke maat. Zo wordt letterlijk alles op de kaart, tekening of blauwprint eenvoudig en snel meetbaar zonder dat daar lastige en tijdrovende berekeningen aan te pas moeten komen. Het gebruik van een curvimeter bespaart u dan ook zeer veel tijd. Doordat de curvimeters zeer gebruiksvriendelijk zijn is het niet lastig om ermee te leren werken, waardoor het hebben van een curvimeter uiteindelijk alleen maar voordelen oplevert.

Nauwkeurige resultaten van de curvimeter
Een curvimeter van Scale Master biedt u gegarandeerd een uiterste precisie. Dit is dan ook zeker dé reden om niet te besparen op de aanschaf van een goede curvimeter. Zeker bij professioneel gebruik, zoals in de bouw, kan de kleinste afwijking in een meting ernstige gevolgen hebben. Dit wilt u niet, en juist daarom is het altijd belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit voor een uitzonderlijke precisie. Dit is precies wat u vindt in de curvimeters van Scale Master.

Wilt u een curvimeter kopen, maar weet u niet welke variant het best aansluit bij uw specifieke gebruiksdoeleinde? Dan helpen wij u uiteraard graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie en advies met betrekking tot de juiste curvimeter.