De DISTO Plan-app helpt bij de cruciale taak van het documenteren en visualiseren van metingen. Op deze manier kunnen de volgende stappen van een project eenvoudig worden gepland.

 

Sketch Plan

Maak een schets op uw smartphone of tablet en wijs vervolgens de met uw DISTO™ gemaakte afstandsmetingen toe aan elke lijn. De ‘automatische schaal’-functie van de app past de lengte van de lijnen aan en het resultaat is een geschaald, CAD-klaar plan.

 

Sketch on Photo

Met Leica DISTO™ Bluetooth® Smart-technologie kunt u afstandsmetingen toewijzen aan het juiste deel van een foto die is gemaakt met uw tablet of smartphone.

 

Smart Room

Maak CAD-ready plattegronden met uw DISTO™ X3 of X4 door eenvoudig met de klok mee of tegen de klok in een kamer te meten. Zodra alle metingen zijn gedaan, genereert de Smart Room-functie van de app automatisch het plan.

 

Measure Plan

De functie Measure Plan ontvangt automatisch de P2P-metingen van uw DISTO™, waardoor u gedetailleerde vloer- en muurplannen, onregelmatige vormen en moeilijk bereikbare punten kunt meten.

 

Measure Facade

Met de functie Facade kunt u een verticale indeling, zoals de gevel van een gebouw, meten door P2P-punten vast te leggen en deze op een gewenst vlak te projecteren.

 

Earthworks

Bepaal het volume van een opgraving met P2P-technologie. Deze functionaliteit maakt ook complexe volumemetingen mogelijk door rekening te houden met de hellingshoek tussen de boven- en onderkant van de uitgraving

 

Measure 3D

In deze video leggen we stap voor stap de Measure 3D-functie van de Leica DISTO™ Plan App uit.
Voor sommige ontwerpwerkzaamheden moeten we de hele kamer meten met 3D-gegevens om de hoogste flexibiliteit te krijgen bij het werken met de gegevens op een CAD-systeem.

 

Relocate

Voor veel projecten is het noodzakelijk om de ruimte als 3D-model op te meten om de grootst mogelijke flexibiliteit te bereiken bij het werken met de gegevens in een CAD-systeem. Heel vaak moet je verschillende kamers met elkaar verbinden. We leggen in deze video de functie 3D meten van de Leica DISTO™ Plan App uit en hoe u dit vanaf meerdere locaties kunt doen met de verhuisoptie.

 

Download Handleidingen

Sketch on Photo

Sketch Plan

Measure Plan

Measure Facade

Earthworks

Smart Room

Measure 3D

Organiser and Export

How to Connect

Disto Plan app Settings