Lijnlasers

(10 producten)

Een kruislijnlaser projecteert meerdere lijnen waarmee tenminste één kruis wordt gevormd. Met een kruislijnlaser van Leica werk je preciezer en wordt een waterpas overbodig. Naast de Leica Lino kruislasers vind je bij Astek ook puntlasers.

Geen waterpas meer nodig met een Lijnlaser

Met een kruislijnlaser hoef je nooit meer een waterpas, potlood of schietlood te gebruiken om een strakke rechte lijn af te tekenen. Bovendien is het resultaat zeer nauwkeurig. Zet de laser aan en projecteer een duidelijk zichtbare laserlijn op de muur of het plafond, zowel horizontaal als verticaal.

Lijnen in een hoek van 90° projecteren

Met een kruislijnlaser projecteer je zowel een horizontale als een verticale laserlijn. Zo kun je hoeken van 90° op een muur aftekenen of wanden in een hoek van 90° uitzetten. Een kruislijnlaser kun je ook gebruiken om vloerhoogtes te bepalen om zodoende de dikte van de chape te bepalen. Veel kruislijnlasers werken op oplaadbare Li-ion batterijen zodat je ongestoord kunt werken.

Op een statief of op de vloer

Plaats de kruislijnlaser op een statief om de laserlijn op de optimale hoogte te projecteren. Astek heeft verschillende lichtgewicht statieven in het assortiment zoals de TRI70 of de hogere TRI100. Evengoed plaats je je kruislijnlaser gewoon op de grond, of bevestig je hem aan een balustrade voor als je bijvoorbeeld een verlaagd plafond wilt plaatsen.

Referentiepunten op het plafond projecteren

Afhankelijk van de lichtomstandigheden kun je de laserlijn gemiddeld over een afstand van 15 tot 20m projecteren. Zin de omstandigheden moeilijk overweeg dan een kruislijnlaser met een groene laserstaal. Deze is voor het menselijk oog beter zichtbaar dan de rode laserstraal. Wordt de afstand nog groter dan biedt een laserontvanger uitkomst. Met de gevoelige RGR200 laserontvanger van Leica zijn afstanden tot wel 75m te overbruggen. Zelfs buiten!

Lijnlasers van Leica
Waarom zou u nu in het bijzonder kiezen voor de lijnlasers van Leica? Hier zijn meerdere goede redenen voor te noemen. Op de eerste plaats is Leica een gerenommeerd merk dat u altijd de beste garanties biedt. Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring en biedt een veelzijdige lijn producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast biedt het merk uitstekende services. Astek heeft in het assortiment meerdere producten van het bekende merk Leica, vooral omdat de betrouwbare kwaliteit altijd gegarandeerd kan worden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor de Leica afstandsmeters. Het bedrijf Leica is al sinds 1869 actief.

Lijnlasers voor professioneel gebruik
De lijnlasers die u in het online assortiment van Astek aantreft zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, waardoor een uiterste precisie kan worden gegarandeerd. Leica maakt gebruik van enkel de beste materialen bij de fabricage van haar kruislijnlasers welke u nagenoeg niet zult aantreffen bij de andere merken. U kunt de lijnlasers tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen en bent verzekerd van vele jaren zorgeloos gebruik. Dit betekent dat de lijnlasers ideaal zijn voor professionele toepassingen, ook wanneer een intensief gebruik vereist is. Niet voor niets komen we de hoogwaardige en duurzame lijnlasers van Leica in de meest uiteenlopende branches tegen. Deze lijnlasers kunnen u altijd de beste en optimaal betrouwbare resultaten bieden, waardoor u makkelijker en efficiënter werkt.

Leica lijnlasers kopen bij Astek
U kunt eenvoudig online de gewenste Leica lijnlasers kopen bij Astek. Ons assortiment bevat onder meer kruislijnlasers en puntlasers. Wij leveren onze producten uit eigen voorraad, wat betekent dat u uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis heeft wanneer u uw bestelling vóór 23.30 uur plaatst. Wilt u een goede lijnlaser kopen, maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons veelzijdige assortiment? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken uit ons online aanbod lijnlasers.